maanantai 21. maaliskuuta 2016

Auris kertoilee: Peppikin on olemassa!

Pepillä on ollut harvinaisen tylsää sekä ikävä keijuja! Eräänä päivävä kun Peppi oli juuri ruokkinut Amandan lemmikit hän sai loistoidean: DISCO!!!! Juuri niin järjestetään disco. Kyllähän keijut Pepin muistaisivat, ainakin tämän jälkeen!


Samaan aikaan Liljojen Laakson lähettyvillä lenteli kaksi keijua, joita kukaan ei vielä tuntenut. He olivat varsin jekuttelevia. Lehti oli toinen tästä kaksikosta. Toinen omasi nimen Ruusu. Ruusulla oli pitkät vaaleat kutrit. Lehti taas piti päässä aina hattua, jossa oli vaahteranlehti.


"Täällä ollaan!" Peppi huudahti tavoitettuaan kaikki keijut. Halattuaan jokaista hän huudahti: "Sinikello, Amanda ja Orvokki nyt järjestetään disco!" Keijut ottivat idean innolla vastaan ja pian discosali oli järkätty! 


 Kaikki keijut tanssivat, hyppivät ja pomppivat.







Tuo meteli kantautui Ruusun ja Lehdenkin korviin ja pian oli hyvä ystävyys solmittu kaikkien välille, kun Ruusu ja Lehtikin olivat tupsahtaneen discosaliin!!!



Kuva: Auris


(Alinan on pakko kommentoida! Voitteko kuvitella, että kirjoittaja on vasta 10v?! Aivan uskomatonta tekstiä! Kirjoitusvirheitäkin vähemmän kuin minulla! Olen niiiiiiiin ylpeä, vaikka minulla ei ole tämän neidin geeneihin ja taitoihin osaa eikä arpaa. ;-D )

4 kommenttia:

  1. No oli kyllä hyvä tarina ja mukanaan kuljetti diskon valovälkkeisiin!
    Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Vau, mitkä bileet ja ihana keijutarina!

    VastaaPoista
  3. Menoa ja meininkiä, upeita disco-liikkeitä ja melkein kuului musiikki tänne saarelle asti, hienoa tarinaa Auris!

    VastaaPoista